معرفی انواع کردیت کارت
در این مقاله می خواهیم به معرفی انواع کردیت کارت بپردازیم ، با ما همراه باشید.
امروزه سیستم گردش مالی در کشورها تغییرات اساسی کرده و برای پرداخت هزینه ها نیازی به پرداخت وجه نقد نیست. اکثر مردم دارای کارت های عابر بانک می باشند که برای انجام امور مالی خود از دستگاه خودپرداز یا ATM استفاده می کنند.
اما در سفرهای خارج از کشور کارت های بانکی داخل ایران کارکردی ندارند و باید از کارت های بین المللی که دستگاه های ATM از آنها پشتیبانی می کنند استفاده کرد که کردیت کارت نامیده می شوند و چند مدل مختلف دارند.
معمولا عرضه کننده کارت های بین المللی، بانک ها و موسسات پولی می باشند. معتبرترین شبکه های مالی بین المللی ارائه دهنده انواع کردیت کارت عبارتند از:
ویزا کارت ( VISA Card )، امریکن اکسپرس ( American Express )، دیسکاور ایت ( Discover it )، مستر کارت ( Master card )، ماسترو ( Maestro ). کارت ها بر اساس نوع دسترسی به انواع مختلف تقسیم می شوند. در این مقاله قصد دارم شما را با این کارت ها آشنا کرده و کاربرد آنها را توضیح دهم.
کردیت کارت و کاربرد آن چیست؟
کردیت نوعی کارت عابر می باشد که معمولا در مسافرت های خارجی و یا معاملات بین المللی استفاده می شود. آنها معمولا دارای مبلغ معینی موجودی هستند که شما را قادر می سازد تا کمی بیشتر از موجودی آن خرج کرده و آن مقدار مازاد را به بانک عامل پرداخت نمایید.
معمولا بانک های ارائه دهنده انواع کردیت کارت ابتدا موجودی حساب شما را بررسی کرده سپس بر اساس آن اعتباری برای کردیت کارت شما در نظر گرفته و صادر می کنند. کارت عابر بانک ایرانی کارکردی معادل دبیت کارت را دارد.
کاربرد کردیت کارت ها در واقع برای آسان تر شدن تراکنش در خارج از کشور می باشد. از آنها می توانید در اکثر کشورها استفاده کنید علاوه بر این می توانید حواله های خود را با ارزهای مختلف از طریق کردیت کارت ارسال کنید.
انواع کردیت کارت را بشناسید
تمامی کارت های معرفی شده بین المللی را کردیت کارت می نامند. اما هر کدام از آنها دارای مزیت های ویژه ای هستند. انواع کردیت کارت ها به شرح زیر است:
کردیت کارت ( Credit Card )
اعتبار این نوع کارت ها را معمولا بانک ها بر اساس نیاز شما صادر می کنند و دارای مبلغ ثابت است که شما هر چقدر که از آن میزان خرج کنید باید در پایان هر ماه آن را به بانک پرداخت کنید.
دبیت کارت یا کارت نقدی ( Debit Card )
بانک ها معمولا دبیت کارت را به پشتوانه حساب بانکی ارائه می دهند این شما را قادر می سازد بر اساس مقدار موجودی حساب، برداشت کنید. دو نوع دبیت کارت وجود دارد: آنلاین و آفلاین
کارت پیش پرداخت ( PrePaid )
کارت های پیش پرداخت را معمولا موسسات مالی صادر می کنند و برای شارژ مجدد آنها نیز باید به همان موسسه مراجعه کنید.
کارت های مجازی
کارت های مجازی در اینترنت موجود هستند و به صورت فیزیکی وجود ندارند و فقط دارای اطلاعات کردیت کارت می باشند. این نوع کارت مانند سایرین دارای زمان انقضا، CVV2 و شماره کارت است اما به هیچ حسابی در بانک متصل نیست و نمی توانید حواله دریافت کنید. این نوع کارت ها نیز به دو دسته تقسیم می شوند: کارت هدیه و پیش پرداخت.
کارکرد اصلی انواع کردیت کارت ها
از طریق انواع کردیت کارت قادر خواهید بود به هر حساب فیزیکی دیگر پول منتقل کنید و حتی قابلیت برداشت پول از آن را خواهید داشت.
برای این کار باید از کردیت یا دبیت کارتی استفاده کنید که به یک حساب بانکی وصل باشد. همچنین برای اینکه افراد بتوانند به حساب کردیت شما پول بریزند باید مشخصاتی از قبیل SWIFT و IBAN را در اختیار واریز کننده قرار دهید تا مبلغ مورد نظر به حساب شما واریز شود.
کردیت ها را در فروشگاه های معتبر آنلاین برای فروش در دسترس هستند و می توانید کارت مورد نیاز خود را به راحتی خریداری کنید.
نکته پایانی
در این مقاله سعی کردم به صورت مختصر شما را با انواع کردیت کارت و همچنین کاربرد شان آشنا کنم. برای خرید هر نوع کارت بین المللی می توانید از طریق سایت Payment22.com اقدام کنید. و برای پاسخ گرفتن از هر سوالی در مورد انواع کردیت کارت ها می توانید با مشاورین مجموعه تماس حاصل نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید