کردیت کارت چیست و چه کاربردی دارد؟
کردیت کارت یک نوع کارت اعتباری فیزیکی و جهانی محسوب می شود. این کارت ها درست شبیه به انواع کارت های بانکی است که در ایران صادر می شود، البته با کارکردی نسبتا متفاوت! پیمنت 22 بیشتر در این باره توضیح می دهد.
احتمالا تا کنون به فروشگاه هایی مانند آمازون سر زده باشید و شاید دوست داشته باشید که چیزی از این فروشگاه ها خریداری کنید. یا این که دلتان بخواهد اکانت رسمی یک بازی یا یک برنامه را خریداری کنید. اما مسلما می دانید که این کار عملا به صورت مستقیم برای کاربران ایرانی غیر ممکن است.
اول این که تحریم های جهانی باعث شده است که کاربران ایرانی امکان مبادله آزاد و به صورت مستقیم در بازار بین المللی را نداشته باشند و دوم این که زیرساخت های اقتصادی در ایران به نحوی نیست که این شما بتوانید به صورت ارزی دست به معامله بزنید.
همین عوامل تفاوت اصلی بین کردیت کارت و عابر بانک های داخلی را رقم زده است. شما به واسطه کردیت کارت می توانید به صورت ارزی خرید داشته باشید و حتی از atm ها پول نقد دریافت کنید.
نکته مهمی که باید به آن توجه داشته باشید این است که این کارت ها وجه بین المللی دارند و می توان از آن ها به عنوان یک کارت شناسایی رسمی نیز استفاده کرد. برخی از سایت ها و پلتفرم ها برای تایید حساب کاربری کاربران، کردیت کارت را قبول می کنند و آن را به عنوان یک کارت هویتی می پذیرند.
تفاوت دیگر بین کردیت کارت و کارت های عابر داخلی این است که کردیت کار به صورت جامع و یکپارچه صادر می شود. در حالی که هر بانک در ایران کارت خودش با قوانین مشخص خود را صادر می کند.
انواع کارت کردیت
کارت های اعتباری بین المللی انواع مختلفی دارد. هر کدام از این کارت ها کارایی خاص خودش را دارد. شما می توانید اطلاعات جامع تری در مورد هر کدام از این موارد در سایت پیمنت 22 پیدا کنید. انواع این کارت ها عبارتند از:
1- کردیت کارت
2- دبیت کارت
3- گیفت کارت های فیزیکی
4- کارت های پیش پرداخت
هر کدام از این کارت ها ویژگی های خاص خودشان را دارند:
متصل به حساب بانکی قابلیت شارژ مجدد مدت انقضا صادر کننده
کردیت کارت بله بله یک الی چند سال شبکه های مالی و بانک
دبیت کارت بله بله یک الی چند سال شبکه های مالی و بانک
گیفت کارت خیر خیر چند ماه موسسات،سایت،شبکه مالی
کارت پیش پرداخت خیر بله چند سال موسسات مالی
اما اگر بخواهیم کاربرد این کارت ها را کمی بیشتر توضیح دهیم می توانیم آن ها را در دسته بندی های زیر قرار دهیم:
- وریفای اکانت هایی مانند پی پال
- دریافت درآمد ارزی
- خرید از سایت های خارجی
- فعال سازی اکانت های رایگان
توضیح کاربرد کردیت کارت ها توسط پیمنت 22
به طور کلی همانطور که گفته شد شما با در اختیار داشتن یکی از انواع کردیت کارت ها می توانید اقدام به خرید از سایت های خارجی کنید. به هر حال دلار به عنوان یک ارز بین المللی در جهان مطرح است و مورد استفاده تمامی سایت های فروشگاه جهانی قرار گرفته است. از این رو با داشتن یک حساب و کارت ارزی می توانید به راحتی از این فروشگاه ها خرید داشته باشید.
همچنین شما به واسطه این کارت ها می توانید محصولات یا خدمات خودتان را به صورت جهانی به فروش برسانید و از این طریق درآمد ارزی کسب کنید. شما می توانید این درآمد ارزی را به واسطه پیمنت 22 به ریال تبدیل کنید و از این درآمد لذت ببرید.
همانطور که در بالاتر نیز گفته شد شما می توانید از طریق استفاده از کارت ها اقدام به استفاده از اکانت های پلتفرم های خارجی کنید. به هر حال این کارت ها به صورت یکتا و بین المللی صادر می شود و همین ویژگی کافی است تا بسیاری از این پلتفرم ها به آن اعتماد کامل و کافی داشته باشند. به نظر شما این کارت ها دیگر چه کارکردی دارند؟
دیدگاهتان را بنویسید